Health and Safety Awards 2022: Διπλή βράβευση για την PwC Ελλάδας

Διπλή βράβευση για την PwC Ελλάδας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας στον εργασιακό χώρο

Health and Safety Awards 2022: Διπλή βράβευση για την PwC Ελλάδας

Η PwC Ελλάδας έλαβε δύο βραβεία στη διοργάνωση για την ανακοίνωση των Health and Safety Awards, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Μουσείο Οίνου. Η βράβευση αφορά σε ενέργειες που πραγματοποίησε η εταιρεία για την διαχείριση της πανδημίας και την εξασφάλιση ενός πιο ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, η PwC Ελλάδας διακρίθηκε με silver βραβείο στην κατηγορία “Δράσεις πρόληψης Covid-19” που αφορά στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Επιχειρηματικής Συνέχειας της εταιρείας, το οποίο προσαρμόστηκε ταχύτατα, προκειμένου να απαντήσει στις απαιτήσεις των συνθηκών της πανδημίας. Έχοντας ως κύριο μέλημα την προστασία των ανθρώπων της από τον Covid-19, η Εταιρεία προέβη σε εφαρμογή μιας μεγάλης γκάμας μέτρων και πρωτοβουλιών με σκοπό τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των ανθρώπων, των συνεργατών, των επισκεπτών και των προμηθευτών της. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σύσταση ομάδας διαχείρισης κρίσεων αλλά και αποκλειστικής ομάδας διαχείρισης για την πανδημία, οι οποίες δημιούργησαν ένα ισχυρό, ασφαλές και ευέλικτο πλαίσιο λειτουργίας με την εξασφάλιση σωστής σήμανσης και εξοπλισμού και δημιουργία αντίστοιχης πολιτικής.

Η δεύτερη βράβευση αφορά στην κατηγορία “COVID-19: Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας” όπου αναδείχθηκαν τα μέτρα που έλαβε η PwC Ελλάδας προκειμένου να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον εντός των γραφείων, και παράλληλα να μεταβεί ταχύτατα και αποτελεσματικά σε καθεστώς τηλεργασίας με την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμων εργαλείων της εταιρείας. Παράλληλα, στην κατηγορία αυτή αναδείχθηκε και η προσέγγιση της εταιρείας απέναντι στις δύσκολες συνθήκες και την επίδρασή τους στους εργαζομένους με την παροχή 24ωρης υποστήριξης και καθοδήγησης σε θέματα που άπτονται της πανδημίας.

Με αφορμή τη βράβευση ο Παναγιώτης Ζήσης, Territory Risk Management Partner & Chief Risk Officer της PwC Ελλάδας δηλώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι προσπάθειες να δημιουργήσουμε μια ασφαλή αλλά και αποτελεσματική μετάβαση στη νέα κανονικότητα διακρίνονται στο πλαίσιο των Health and Safety awards. Στην PwC, βάζουμε πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας και στόχος μας είναι να αισθάνονται πως βρίσκονται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που προσαρμόζεται γρήγορα και έξυπνα στα νέα δεδομένα πάντα με κύριο γνώμονα τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, με αρωγό την υιοθέτηση της τεχνολογίας. Το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες και προμηθευτές μας. H δέσμευσή μας αυτή επισφραγίζεται και από το Πιστοποιητικό συμμόρφωσης Covid-19 Prevent από την ACTA το οποίο έχει λάβει η εταιρεία ενώ συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη να βελτιώνουμε και να διαμορφώνουμε ανάλογα τις υποδομές μας».

Health and Safety Awards 2022: Διπλή βράβευση για την PwC Ελλάδας

Σχετικά με την PwC

Στην PwC, στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 156 χώρες με περισσότερα από 295.000 στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.pwc.com.

Η επωνυμία PwC αναφέρεται στο δίκτυο των εταιρειών μελών και/ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη, κάθε μία από τις οποίες αποτελεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.pwc.com/structure. © 2022 PwC. Με επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων

# ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ TAGS:
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ