Η ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ ανακοίνωσε Κρέμιτς

Παίκτης της ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιάγκος Κρέμιτς, καθώς ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα τον Σέρβο σέντερ.

Η ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ ανακοίνωσε Κρέμιτς Ο Γιάγκος Κρέμιτς ανακοινώθηκε επίσημα απο την ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ έχει ως εξής:

“Η Αθλητική Ένωση Γλαύκου – Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Jagos Kremic. Ευχόμαστε στον Γιάγκος, που θα είναι τελικά ο πρώτος κοινοτικός αθλητής του Συλλόγου μας, υγεία και να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Γιάγκος Κρέμιτς έχει ύψος 2.09 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ο 27χρονος Σέρβος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν 2021-22 στην Εσθονική Keila KK, με την οποία είχε σε 30 αγώνες 11 πόντους και 12 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Tην περίοδο 2020-2021 βρέθηκε στην 4η κατηγορία της Ισπανίας με την CB Almeria, όπου σε 13 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 5,4 πόντους και 6,6 ριμπάουντ, ενώ τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τη KK Beovuk 72 στη B΄ Κατηγορία Σερβίας”.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr