Η Ακαδημία των σπορ ανακοίνωσε Αποστολοπούλου
Η Ακαδημία των Σπορ προχώρησε στην προσθήκη της Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου, η οποία θα ενισχύσει τις «πράσινες» στην συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ.
Μια νέα προσθήκη για τη Γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ στο φετινό ρόστερ των «πράσινων», εκείνη της 27χρονης Πατρινής Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου. Είχε ξεκινήσει το χάντμπολ στις ακαδημίες της ΑΣΕ Ορμής Π. ενώ είχε αγωνισθεί με διάφορές ομάδες της ευρύτερης περιοχής στα πρωταθλήματα Α2 Εθνικής. Αναμένεται με την εμπειρία της να βοηθήσει την Πατρινή ομάδα στους αγώνες που απομένουν για το πρωτάθλημα.
Η ίδια δήλωσε για την επιστροφή της στα γήπεδα: «Πάντα μου άρεσε το χάντμπολ και για αυτό δεν το σταμάτησα όταν η ΑΣΕ Ορμή Π. ανέστειλε την λειτουργίας της και συνέχισα να παίζω σε ομάδες εκτός Πατρών, όπου μου δίνετε η ευκαιρία και δια μέσου του τύπου να ευχαριστήσω τους συλλόγους για την φιλοξενία που μου παρείχαν. Πλέον από την στιγμή που η Ακαδημία των Σπορ ενεργοποίησε την γυναικεία ομάδα, ως Πατρινιά πρέπει να βοηθήσω όσο μπορώ τα κορίτσια και το άθλημα στην πόλη μας που ιδιαίτερα στο γυναικείο έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας στον ιστορικό αθλητικό Αχαϊκό χάρτη της περιοχής μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ομορφιά & Περιποίηση: Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί για τη χρήση της κλασικής Nivea σε πρόσωπο και μαλλιά
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πετροχωρίου ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
