Η Ακαδημία των Σπορ ανεβαίνει Πορταριά!

Η Ακαδημία των Σπορ ανεβαίνει στην Πορταριά  για τις ανάγκες του τελευταίου camp Κορασίδων-Παγκορασίδων Α΄ που διοργανώνει η Επιτροπή Ανάπτυξης (ΕΑΠ/ΟΧΕ) και η ΟΧΕ.

Η Ακαδημία των Σπορ ανεβαίνει Πορταριά! Η Ακαδημία των Σπορ ανεβαίνει στην Πορταριά. Από αριστερά στην φωτογραφία η Νικολίτσα Τσαγκαράτου, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και η Αθηνά Αναστοπούλου

Από την Πέμπτη 8/9 έως και το Σάββατο 10/9 θα μεταβούν στην Πορταριά  για τις ανάγκες του τελευταίου camp Κορασίδων-Παγκορασίδων Α΄ που διοργανώνει η Επιτροπή Ανάπτυξης (ΕΑΠ/ΟΧΕ) και η ΟΧΕ,  οι χαντμπολίστριες της Ακαδημίας των Σπορ,  η Παγκορασίδα Α΄ Νικολίτσα Τσαγκαράτου και η Κορασίδα Αθήνα Αναστόπουλου. Τις αθλήτριες της Πατρινής ομάδας θα συνοδεύσει και ο προπονητής Κλιμακίου Πελοποννήσου της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος.

Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί την τελευταία συγκέντρωση αθλητριών  του προγράμματος της τελευταίας διετίας 2020-22, ενώ από την ερχόμενη βδομάδα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για την περίοδο 2022-23 σύμφωνα με τις οδηγίες των ιθυνόντων της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Ιδιαίτερα την τελευταία διετία με το θεσμό των κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα από την Πατρινή ομάδα έχουν συμμετάσχει σε αντίστοιχα camp σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που φιλοξενήθηκαν, οι Παίδες αθλητές: Χρ. Γιάγκος, Δημ. Γιαννόπουλος, Παν.  Λάζαρης, Ιωάν. Παπακωστόπουλος, Γεώρ. Παπαδιονυσόπουλος και οι Παμπαίδες A΄: Αν. Καπετανάκης, Στέφ. Μαργαζάς,  Ερ. Μεταξάς, Ανδρ. Πανόπουλος Παν. Σακκάς,  Ορ.  Σούλης και Στ.  Παπαδιονυσόπουλος.

Στα αντίστοιχα κλιμάκια των κοριτσιών έχουν συμμετάσχει οι Κορασίδες: Αλκ. Κωστόπουλου και Αθ. Αναστόπουλου και οι Παγκορασίδες Α΄: Μαρ. Λούη, Ανδρ. Τσινία Γεωρ. Χαμίτι και Νικ. Τσαγκαράτου.

Από όλα τα παραπάνω και τις προσπάθειες των νέων  παιδιών συμπεραίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να μεγαλώσει η λίστα των 24 Πατρινών διεθνών αθλητών-αθλητριών που διαχρονικά από το 1980 έχει αναδείξει η πόλη μας κατά το παρελθόν στην Πατραϊκή χειροσφαίριση.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ