Η Ακαδημία των Σπορ οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει πρεμιέρας

Η Ακαδημία των Σπορ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ και ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων.

Η Ακαδημία των Σπορ οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει πρεμιέρας Η Ακαδημία των Σπορ έτοιμη για την πρεμιέρα

Για τον αγώνα χάντμπολ Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών Σάββατο στις 8μ.μ. στη Σάλα «Κ. Πετρόπουλος» Κουκούλι ΠΕΑΚ Πάτρας, όπου η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους θεατές από τους ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ  διευκρινίζονται τα μέτρα που θα ισχύουν  εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,  σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα  από 09/10/2021 έως 25/10/2021 με βάση την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 08/10/2021 με τίτλο: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας (ΦΕΚ 4674 Β’).

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών στον παραπάνω  αγώνα  με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Η  πληρότητα θεατών έως 60% της χωρητικότητας δηλαδή 486 θεατές.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα γίνεται στην  είσοδο της   εγκατάστασης επί της Πατρών – Κλάους   με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού ή την επίδειξη εγγράφου εμβολιασμού ή νόσησης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι καθήμενοι στην εξέδρα θα τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και προτείνουμε την ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους αυτή των δύο μέτρων.

Τα Μ.Μ.Ε. να αποστείλουν στον αγώνα  πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους (τεχνικούς, φροντιστές, δημοσιογράφους κ.λ.π.).

Οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση  κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: «Γράψτε βιβλία, είναι η κληρονομιά μας...»
Οι αφίσες και τα μετάλλια του Κυπέλλου Χριστουγέννων
Δύναμη: Δύο μετάλλια στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τάε κβον ντο
Aσχημη έξοδο ο Γιαβάσης στο Athens Rally Sprint