Η ανακοίνωση της ΑΕ Ροϊτίκων για το γήπεδο και τον τραυματισμό του Αλ. Φλώρου

ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ

Η διοίκηση της ΑΕ Ροιτικών με αφορμή την επιστροφή της στο γήπεδο των Ροϊτικων , αλλά και τον τραυματισμό Αλεξάνδρου Φλώρου στο παιχνίδι με τον Ικαρο Πετρωτού, εξέδωσε ανακοίνωση:

 

«Η σημερινή 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 κατηγορίας ΕΠΣΑ ήταν ήσσονος σημασίας στην ιστορία της Ομάδας μας, διότι μετά από πολλά χρόνια παύσης  αγωνιστήκαμε στο Δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων, την φυσική μας έδρας. Ευχαριστούμε δημόσια όλους τους φορείς του Δήμου Πατρέων που συνετέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του έργου, διακαή πόθο πολλών ετών και όλων των απερχόμενων Διοικήσεων του Σωματείου. Το πρώτο παιχνίδι επί του νέου πλαστικού χλοοτάπητα υπερκεράστηκε με νίκη της Ομάδας μας επί του Ίκαρου Πετρωτού με σκόρ 2-0. Άξια  συγχαρητηρίων ήταν και η άψογη αντικειμενική διαιτησία στον πρώτο αγώνα της έδρα μας.

 

Η διπλή χαρά όμως επισκιάστηκε από τον σοβαρό οστικό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου ΦΛΩΡΟΥ της φιλοξενούμενης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα. Εδώ θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας τον διασώστη ΕΚΑΒ Δημήτριο ΚΟΝΤΟ που ως υπεύθυνος πρώτων βοηθειών στον εν λόγο αγώνα, έδρασε άμεσα καταλυτικά και καίρια ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. ΕΥΓΕ Δημήτρη για τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και την αρτιότητα σου ως κυριολεκτικά Υπεύθυνο πρώτων βοηθειών. Σύσσωμο το Σωματείο της ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ, Διοίκηση- τεχνικοί- αθλητές- φίλαθλοι, ευχόμαστε περαστικά στον Αλέξανδρο και σύντομα ξανά στους αγώνες της ομάδας του.

Στην ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού ευχόμαστε αλληλέγγυα να πραγματοποιήσει τους ποδοσφαιρικούς της στόχους και να μείνει μακριά από ατυχίες τραυματισμών.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της ΑΕ ΡΟΪΤΙΚΩΝ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments