Η ανακοίνωση του Αχέροντα για τα κρούσματα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα

Η ανακοίνωση του Αχέροντα για τα κρούσματα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΣ Αχέρων ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για την COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ανιχνεύτηκαν νέα κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 αγώνας με την Παναχαϊκή στο Στάδιο Παναχαϊκής τελικά να ματαιώνεται.
Ο ΠΑΣ Αχέρων, έστειλε προς την αρμόδια επιτροπή της Γ´ Εθνικής, τα αποτελέσματα των τεστ με αίτημα για αναβολή του αγώνα με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και η ανακοίνωση της τελικής απόφασης ήταν η αναβολή του αγώνα από την διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.
Υπογραμμίζεται ότι τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όσους νοσούν, και να ξεπεράσει η οικογένεια μας γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

ΧΡΗΣΙΜΑ