Η απάντηση της Ηλιούπολης στο πέναλτι με την Παναχαϊκή ΒΙΝΕΤΟ

Παναχαϊκή
Θέση πήρε η Ηλιούπολη για το πέναλτι που κέρδισε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά η απάντησή της μέσω ανακοίνωσης, η οποία συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο έχει ως εξής:
«Τα δημοσιεύματα περί “πέτσινου” πέναλτι που κυκλοφόρησαν καταρρίπτονται από τα πλάνα της επίσημης βιντεοσκόπησης του αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή.
Το βίντεο επιβεβαιώνει ότι ορθώς καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της Ηλιούπολης. Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να εντοπίσει τα αίτια της ήττας της, μπορεί να στραφεί στο εσωτερικό της ομάδας & όχι να επιρρίπτει ευθύνες σε οτιδήποτε άλλο πέρα από το αγωνιστικό της κομμάτι.
Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Ανδρέας Κολοβούρης, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο απόσπασμα, κάνει φάουλ εντός της περιοχής στον παίκτη της Ηλιούπολης, Παύλο Παντελίδη, & έτσι ο κ. Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης δείχνει την άσπρη βούλα.
Άλλωστε η πρόθεση του διαιτητή του αγώνα να μην ευνοήσει κάποια ομάδα φαίνεται -μεταξύ άλλων- και από το γεγονός ότι έδειξε ορθώς κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας».