Η αποστολή της Παναχαϊκής για Καλαμάτα, έμεινε «εκτός» ο Καστεγιάνο
Ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα. «Εκτός« έμεινε ο Καστεγιάνο.
Η σχετική ανακοίνωση:
Με προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/09, 16:00) με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του τραυματία Madrigal, ο οποίος δεν έχει επανέλθει από το χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/08) και του Κωστούλα, ο οποίος είναι ανέτοιμος να μπει σε εντατικό πρόγραμμα.
Ο Zamora που είχε αιμάτωμα συμμετείχε προοδευτικά στο πρόγραμμα της ομάδας και είναι στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε ο Castellano, που κρίθηκε ότι πρέπει να προφυλαχθεί από τις ενοχλήσεις και την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Αναλυτικά η αποστολή:
Κολοβούρης, Οικονομάκης, Λυμπεράκης, Μασούρας, Zamora, Μπαξεβάνος, Σμάλης, Πανάγου, Τσάκνης, Καραγιάννης, Nili, Κοζορώνης, Πετράτος, Zekhov, Traore, Ελευθεριάδης, Λεσάι, Poletto, De Tomas, Ρόβας, Πατρινός, Παπαηλιού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Το Boston Dynamics Atlas αφήνει τα κόλπα και πιάνει κανονικά δουλειά στα εργοστάσια της Hyundai
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποιοι μπαίνουν αυτόματα στη Β’ φάση χωρίς νέα αίτηση
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αιγιάλειας στα 10 χρόνια του El Sistema Greece ΦΩΤΟ
7 δουλειές που μπορείς να δώσεις να σου κάνει αυτόματα το ChatGPT και πώς να το κάνεις
