Η Bakalaros Group στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Η Bakalaros Group στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Οπως ανακοινώθηκε, μία εγνωσμένης αξίας πατρινή εταιρεία, η Bakalaros Group, στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας!

Η Bakalaros Group θα διαθέσει 8.000 μπουκάλια νερό και αναψυκτικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών όλων όσοι πάρουν μέρος στον αγώνα!

Η Bakalaros Group δραστηριοποιείται από το 1980 στην εμπορία και διανομή ζύθου, οίνου, αναψυκτικών και ποτών. Με αφετηρία την Αχαΐα και 40 χρόνια μετά, συνεχίζει με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση να έχει έναν στόχο: Να είναι η πρώτη επιλογή των πελατών.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε ένα δίκτυο σημείων, ανθρώπων και υπηρεσιών για το οποίο αισθάνεταθ υπερήφανη.

Με την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων προμηθευτών της FMCG αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και ποιοτικών τοπικών παραγωγών, οι συνεργάτες της εμπιστεύονται την Bakalaros Group για την διανομή και προώθηση των προϊόντων τους.

Έχοντας γνώση της αγοράς, αναπτυσσόμενο portfolio προϊόντων και εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεων, οι ανάγκες των πελατών της είναι πάντα προτεραιότητα.

Όλες αυτές τις δεκαετίες η Bakalaros Group έχει στηρίξει ποικιλότροπα τόσο την τοπική οικονομία, όσο και τον αθλητισμό της Αχαΐας, με την στήριξη ομάδων και δράσεων, τόσο χορηγικά όσο και ιδιοκτησιακά

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ