Η «μπόχα» σε όλο της το μεγαλείο

Αν το θελήσει η Πολιτεία, αύριο κιόλας μπορεί να ξεβρωμίσει το πρωτάθλημα και να διώξει κάθε «σκουπίδι» που λυμαίνεται τις ΠΑΕ

Η «μπόχα» σε όλο της το μεγαλείο

«Εχει βγει το όνομα στη Super League 2 και πρέπει να το αλλάξουμε. Από τη στιγμή που όλες οι υποθέσεις των υπόπτων αγώνων πηγαίνουν στο αρχείο, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, μιλώντας  στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4
Ο κ. Μαρτσούκος απάντησε με θεσμικό τρόπο, αλλά ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν τι γίνεται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο Στοίχημα, καθώς πράγματι δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, παρότι έχουμε μάτια και βλέπουμε.
Αναφερόμαστε σε άσχετους «άσβερκους» να περιφέρονται στα γήπεδα, σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν αρνητικά την επικαιρότητα, σε τηλέφωνα από την Αθήνα που ενδιαφέρονται για το «πώς πάει το παιχνίδι;», σε εγκλωβισμένους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί συγκρούεται η συνείδησή τους με την επιβίωση, σε απειλητικά μηνύματα, σε προπονητές που δεν έχουν ιδέα για το τι θα αντικρύσουν μέσα στο γήπεδο και σε διάφορα άλλα για τα οποία ο κ. Μαρτσούκος δεν έχει ακούσει τίποτα.

Είπε επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι σκοπός του είναι να κάνει ανταγωνιστικό το προϊόν και να προσελκύσει σοβαρούς επιχειρηματίες στις ΠΑΕ της Super League 2! Εδώ γελάμε. Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα επενδύσει σ’ αυτή τη «μπόχα»; Για να κερδίσει τι; Ενα χαρτζιλίκι από το διπλό ημίχρονο – άσο τελικό;

Αν το θελήσει η Πολιτεία, αύριο κιόλας μπορεί να ξεβρωμίσει το πρωτάθλημα και να διώξει κάθε «σκουπίδι» που λυμαίνεται τις ΠΑΕ, που κάνει εξυπηρετήσεις για τρίτους και καθορίζει ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο. Το θέλει όμως; Αυτό περιμένουμε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, είτε παραμείνει ο Λευτέρης Αυγενάκης, είτε πάρει κάποιος άλλος τη θέση του.

Η αλήθεια είναι ότι ιστορικά, όποιος υφυπουργός προσπάθησε να τα βάλει με τους μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε γρήγορα πίσω.
Καθ’ υπερβολή ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε «στοιχηματικές εταιρείες» της ΠΑΕ της Super League 2, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς τίποτα δεν θα αποδειχθεί. Οταν εμπλέκεται ο υπόκοσμος είναι πρόβλημα και παρότι πιστεύαμε ότι έχουν ελαττωθεί αυτά τα φαινόμενα, δεν προκύπτει δυστυχώς τίποτα τέτοιο.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ