Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας
Τι συζήτησε με τον προϊστάμενο της Αρχής Βασίλη Ηλιόπουλο, τους επιθεωρητές και το διοικητικό προσωπικό.
Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφτηκε την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην Πάτρα και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα στελέχη της υπηρεσίας.
Η κα Αλεξοπούλου συζήτησε με τον προϊστάμενο της ειδικής αυτής Αρχής κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, τους επιθεωρητές και το διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της. Τα στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ενημέρωσαν την κα Αλεξοπούλου για τη διερεύνηση και τον έλεγχο που κάνει, στη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών και κυρίως των επιχειρήσεων που σχετίζονται με το δημόσιο.
Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής, εξέφρασε στα στελέχη της Εθνικής Αρχής την υποστήριξή της στο έργο τους, με στόχο την πλήρη διαφάνεια και την τήρηση του νόμου, στο δημόσιο βίο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Στράτος Τζώρτζογλου: Η μητέρα μου είχε πιει χλωρίνη επειδή νόμιζε ότι ο πατέρας μου την απατούσε
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
