Η Δράκου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο
Η πρώτη κούρσα της χρονιάς για την Νόρα Δράκου ήταν στα προκριματικά των 50μ ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και με μία καλή κούρσα κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση της στην κορυφαία 16άδα του κόσμου.
Η πατρινή πρωταθλήτρια κολύμπησε στην 5η διαδρομή της έκτης και τελευταίας προκριματικής σειράς. Με χρόνο 28.09 τερμάτισε τρίτη και πήρε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη. Στα ημιτελικά θα επιχειρήσει για μια πιο γρήγορη κούρσα που θα την φέρει στον τελικό του αγωνίσματός της και θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο πιο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (27.87).
Συνολικά τρεις κολυμβήτριες κατέβηκαν τα 28 δευτερόλετπα, με ταχύτερη όλων να είναι η Καναδή, Ίνγκριντ Βιλμ με 27.81. Τα ημιτελικά έκλεισαν στο 28.46 της Κάθλιν Ντόσον (Βρετανία).
Τα ημιτελικά θα ξεκινήσουν στις 18:26 ώρας Ελλάδας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
Πόσο συχνά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού
Ωριαία αστρολογία: ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς ώρα γέννησης!
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται στο πλυντήριο
