Η Δυτική Ελλάδα στο Παρίσι – Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια εδραιώνει την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά» ΦΩΤΟ

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στη διεθνή Τουριστική Έκθεση IFTM – TOP RESA 2022 στο Παρίσι

Η Δυτική Ελλάδα στο Παρίσι - Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια εδραιώνει την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά» ΦΩΤΟ

Η Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας, εστιάζει στις διεθνείς εκθέσεις για την τουριστική της προβολή, την  προσέλκυση επισκεπτών, την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς και των τοπικών προϊόντων.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, μαζί με συνεργάτες – υπηρεσιακά στελέχη  της ΠΔΕ, βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Παρίσι εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)-Top Resa, που πραγματοποιείται στο  εκθεσιακό κέντρο «Porte des Versailles”  από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Ο κ. Κοροβέσης  και τα στελέχη της ΠΔΕ, Γεωργία Παπασπύρου και Γεωργία Τράπαλη, πραγματοποίησαν  συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη Γαλλία Δήμητρα Βοζίκη, στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Επίσης πραγματοποιηθήκαν σημαντικές επαφές με ξένους και έλληνες φορείς τουρισμού, προκειμένου να αναδειχτεί το τουριστικό προϊόν της ΠΔΕ και η ιδιαίτερη ταυτότητά της.

Η Δυτική Ελλάδα στο Παρίσι - Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια εδραιώνει την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά» ΦΩΤΟ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος  Κοροβέσης, μεταξύ άλλων δήλωσε: “Η επαφή μας με γάλλους και ξένους τουριστικούς πράκτορες και φορείς αποτελεί ευκαιρία να προβάλλουμε την ΠΔΕ ως ένα φιλικό και ασφαλή προορισμό με αναβαθμισμένες υποδομές, επενδυτικές ευκαιρίες και μοναδικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά, στοιχεία που στο συνολό τους αναδεικνύουν διεθνώς το brand name της Ολυμπιακής Γης”.

Παράλληλα, ο κ. Κοροβέσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σύνολο των συναντήσεων που  πραγματοποιήθηκαν, καθώς όπως είπε “διαφάνηκε η καθιέρωση πλέον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις πρώτες προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών, τόσο για τις κλασσικές όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας, τα τρία τελευταία χρόνια, εργάζεται εντατικά και στοχοθετημένα προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της ΠΔΕ, αυξάνοντας τόσο τη σχετική χρηματοδότηση για δράσεις τουριστικής προβολής, όσο και υλοποιώντας έργα υποδομής που άμεσα ή έμμεσα θα ενισχύσουν τις τουριστικές ροές προς την περιοχή μας”.

Η Δυτική Ελλάδα στο Παρίσι - Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια εδραιώνει την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά» ΦΩΤΟ Η Δυτική Ελλάδα στο Παρίσι - Κοροβέσης: «Η Περιφέρεια εδραιώνει την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά» ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και στη Ναύπακτο είχαν απλώσει «δύχτια» μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης
Tα σχολεία της Αχαΐας περνούν το test της πανδημίας
Αμαλιάδα: Υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σωθεί βρέφος - Είχε σφηνώσει μπαλάκι στο λαιμό του
Αχαΐα: «Χρυσές» δουλειές για 25χρονο - Πωλούσε μέσω διαδικτύου «μαϊμού» επώνυμα ρούχα