Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου μετακομίζει στη Στροφυλιά

Στο δάσος της Στροφυλιάς μεταφέρεται την Κυριακή η δράση για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με τους  Περιφερειακούς Αγώνες  Δρόμου σε Ανώμαλο Εδαφος.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου μετακομίζει στη Στροφυλιά Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου διοργανώνει αγώνα στο δάσος της Στροφυλιάς

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου συνεχίζει την ιδιαίτερα πλούσια και υψηλού επιπέδου αγωνιστική της δραστηριότητα του 2023 την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τους  Περιφερειακούς Αγώνες  Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που θα διεξαχθούν  στο δάσος της Στροφυλιάς (Καλόγριας), σε συνεργασία  με τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Οι αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Σταμάτη Μωραϊτη και έχουν σαν στόχο την προετοιμασία των αθλητών των Περιφερειών  της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιόνιων νησιών της περιοχής ευθύνης  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Συνολικά και σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις συμμετοχής προβλέπεται η συμμετοχή   500 τουλάχιστον αθλητών και αθλητριών από 26 αθλητικά Σωματεία των ΕΑΣ Πελοποννήσου και Βόρειας Πελοποννήσου.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Δυτικής ΑχαΊας και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρόνη Παλυβό για την αμέριστη τεχνική βοήθεια στη διοργάνωση και την οικονομική κάλυψη σημαντικού μέρους του κόστους  της.

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Αγώνων  θα εξελιχθεί από τις 10.00΄ έως 13.00΄ .

 

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments