Η ΕΓΟ ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων
Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ευχαριστεί θερμά η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και ο Γ.Γ., Κωνσταντίνος Πανταζής, για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαδόπουλου. Μια κίνηση σημαντική, μετά και την περικοπή από την κυβέρνηση, του ετήσιου προϋπολογισμού στα αθλητικά σωματεία.
Η επιστολή, αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Αξιότιμε Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τον εξοπλισμό που διέθεσε ο Δήμος Πατρέων, στο κλειστό γυμναστήριο Λαδόπουλου, σε συνέχεια ενημέρωσης που είχαμε από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτ. Ελλάδας (ΑΕΣΓΔΕ).
Η ενέργεια σας αυτή είναι πολύτιμη, κυρίως στις δύσκολες εποχές που διανύει ο αθλητισμός, μετά και την περικοπή του ετήσιου προϋπολογισμού μας, στηρίζοντας έτσι τα σωματεία γυμναστικής της περιοχής σας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Outlook Θα σας σταματά πριν στείλετε email με λάθη
Εξόρμηση στο φαράγγι της Δέσης από τους «Πεζοπόρους της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Συναγερμός για την όραση: Έρχεται ραγδαία αύξηση σε γλαύκωμα και καταρράκτη (Τι να προσέξετε)
Η BYD κάνει το πρώτο βήμα και βάζει στα αυτοκίνητα της solid-state μπαταρία
Βράβευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Φοίνικας» στο Θεριανό ΦΩΤΟ
