Η Ελλάδα θα στείλει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία – Συμφωνία Μητσοτάκη-Σολτς
Τη συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, για την αντικατάσταση των τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από την Ελλάδα στην Ουκρανία, αποκάλυψε ο Όλαφ Σολτς.
Συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντικατάσταση των τεθωρακισμένων που η Ελλάδα θα στείλει στη Γερμανία, ανακοίνωσε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε δηλώσεις του.
Τη συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, για την αντικατάσταση των τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από την Ελλάδα στην Ουκρανία, αποκάλυψε ο Όλαφ Σολτς.
Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι το συγκεκριμένο θέμα θα διευθετηθεί άμεσα μεταξύ των υπουργών Άμυνας των δύο χωρών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά «Λάμπης Γκρίντζος» στα Καλάβρυτα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια σήμερα 22/8: Απόλυτη αρμονία, χαρά και εσωτερική ισορροπία!
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
