Η ελληνική MENSA έρχεται στην Πάτρα το Σάββατο 2 Ιουλίου

Το τεστ αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους.

Η ελληνική MENSA έρχεται στην Πάτρα το Σάββατο 2 Ιουλίου

Η Ελληνική MENSA στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυΐας σε όλη την Ελλάδα, διεξάγει στην Πάτρα, το επίσημο τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη MENSA, το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30, στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής “Robotica.gr”, Αλεξανδρουπόλεως 42, στην Πάτρα.

Το τεστ αφορά άτομα που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται εξουσιοδότηση (συγκατάθεση) από έναν γονέα ή κηδεμόνα, ή την παρουσία αυτού.

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους (ακόμη και από αυτούς που δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση) και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ. Για φοιτητές, μαθητές και ανέργους(ΟΑΕΔ) 20 Ευρώ.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη αίτηση, παρά μόνο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του υποψηφίου. Η αίτηση συμπληρώνεται επί τόπου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ