Η ΕΟΚ πρωτάθλημα U21, η πρόταση Προμηθέα για ομάδα Πάτρας

Εξαιρετική η ιδέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να διοργανώσει πρωτάθλημα U21, εξίσου εξαιρετική και η πρόταση του Προμηθέα για τη συγκρότηση μιας ενιαίας ομάδας από την Πάτρα.

Η ΕΟΚ πρωτάθλημα U21, η πρόταση Προμηθέα για ομάδα Πάτρας Η ΕΟΚ διοργανώνει πρωτάθλημα U21 και ο Προμηθέα πρότεινε τη δημιουργία μιας ομάδας επιλέκτων από την περιοχή μας

Ένα ακόμη νέο βήμα γίνεται στην ΕΟΚ με την θέσπιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U21. Η ανακοίνωση της δημιουργίας αυτής της νέας διοργάνωσης έχει ήδη βρει τη θέση του στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της περιόδου 2022-23.

Βάσει του άρθρου 1, παράγραφος 12 της Γενικής Προκήρυξης δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες έχουν οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέχρι έξι αθλητές το ανώτατο, οι οποίοι είναι γεννημένοι πριν το έτος 2004. Η εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο εν λόγω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 έχει καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι  μπορούν δύο ή περισσότερες ομάδες να συμπράξουν προκειμένου να προχωρήσουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 από κοινού.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται με email  ([email protected]).

Θυμίζουμε ότι η πλευρά Προμηθέα είχε προτείνει πριν από μερικές ημέρες τη δημιουργία μιας ενιαίας ομάδας της Πάτρας, η οποία θα αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες της περιοχής μας. Απομένει να δούμε αν αυτή η εξαιρετική πρόταση προχωρήσει ή αν οι Προμηθείς» θα κατεβάσουν τη δική τους αυτόνομη ομάδα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ