Η εργαζόμενη με ομπρέλα στη ΔΟΥ Αιγίου… «εξαφανίστηκε» !

Περίεργη εξέλιξη μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», για την υπάλληλο στην Εφορία Αιγίου, με την ομπρέλα.

Η εργαζόμενη με ομπρέλα στη ΔΟΥ Αιγίου... «εξαφανίστηκε» !

Η είδηση με την «τρύπα» στον προθάλαμο της Εφορίας Αιγίου και την υπάλληλο – σεκιούριτι να κρατά ομπρέλα μέσα στον χώρο για να προστατευθεί, που δημοσίευσε η «Πελοπόννησος», έκανε τον γύρο της Ελλάδος.

Το Δημόσιο παρενέβη άμεσα και έστειλε τεχνικό για να επιδιορθώσει τη ζημιά, ωστόσο, όπως πληροφορείται η «Π», η εργαζόμενη της φωτογραφίας δεν βρίσκεται πια στη θέση της!

Η καταγγελία ανέφερε ότι εκδιώχθηκε από την εταιρεία, όμως ο υπεύθυνος μας ενημέρωσε πως… «αποχώρησε οικειοθελώς»! Μας μετέφερε πως είχε σκοπό να μετακομίσει στην Αθήνα και υπέγραψε έγγραφο διακοπής της συνεργασίας της με την πατρινή εταιρείας φύλαξης.

Δεν γνωρίζουμε, στ’ αλήθεια, τι ακριβώς συμβαίνει. Ούτε θα γίνουμε «ντετέκτιβ» για το τι έγινε και η εργαζόμενη από χθες δεν βρίσκεται στη θέση της.

Πάντως, το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Αίγιο. Κάποιοι έλεγαν πως έγινε η καταγγελία και έφυγε η κοπέλα. Μπορεί όμως όντως να ήταν χρονική σύμπτωση η διακοπή συνεργασίας με την εταιρεία με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με την ομπρέλα από την «Π»!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ