Η Εθνική Κορασίδων με τις 4 πατρινές στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο
Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Κορασίδων, με τις Ανδριάνα Κοντάκου, Γεωργία Λαμπάτου, Αφροδίτη Μπιτσάκου και Ειρήνη Τσίγκα στις τάξεις της, προκρίθηκε στην 4άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ.
Η Νέα Ζηλανδία δεν ήταν δυνατόν να ανακόψει την εξαιρετική πορεία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Κορασίδων Κ16 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Η Ελλάδα επέβαλε τον… νόμο της, νίκησε με 11-5 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση. Εκεί αύριο 30 Ιουλίου στις 21.30 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία που νωρίτερα επικράτησε με 13-9 επί των ΗΠΑ.


Στις 20.00 στον α’ ημιτελικό θα κοντραριστούν Ισπανία-Ολλανδία.
Προηγήθηκε 7-1 η Ελλάδα πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου και στη συνέχεια έκανε και συντήρηση για την σαφέστατα δυσκολότερη συνέχεια. Δεν απειλήθηκε βεβαίως και είχε για πρώτη σκόρερ την Ιφιγένεια Μανουσάκη με τρία τέρματα. Με την Εθνική μας ομάδα αγωνίζονται οι Ανδριάνα Κοντάκου, Γεωργία Λαμπάτου και Ειρήνη Τσίγκα της ΝΕΠ, καθώς και η επίσης πατρινή Αφροδίτη Μπιτσάκου του Αλίμου, που ξεκίνησε το πόλο από τη ΝΕΠ.

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 11-5
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 1-1, 3-2
ΕΛΛΑΔΑ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Βούτσικα, Δροσοπούλου-Σπάθη, Ελμισιάν 2, Μοροχλιάδου 1, Τσίγκα 2, Λαμπάτου, Μανουσάκη 3, Ανδρεάδη, Μπιτσάκου, Λαμπροπούλου 1, Καραγιάννη 1, Κοντάκου, Νικολοπούλου, Πλεμμένου 1.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Εορτάζουσα η Αγία Παρασκευή Μεγάλου Ποντιά ΦΩΤΟ
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στα Κουνελέικα Χαϊκαλίου
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
Στο Καλέντζι Αχαΐας η εορτή της Αγίας Παρασκευής
