Η Εθνική Παίδων “κατάπιε” την Ισπανία με πατρινά γκολ και φουλάρει για μετάλλιο
Μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία είναι έτοιμη να καταγράψει στον χώρο του υγρού στίβου, καθώς η Ελλάδα η οποία πριν από λίγο νίκησε με 16-5 την Ισπανία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο και πλέον έχει διπλή ευκαιρία για μετάλλια.
Σε ένα ακόμα αγώνα, για να έρθει η νίκη βοήθησαν τα πατρινά γκολ, καθώς ο φουνταριστός του ΝΟΠ Ηλίας Αγγελόπουλος ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με πέντε τέρματα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης.
Η Ελλάδα προηγήθηκε με 5-1. Οι Ισπανοί το μόνο κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 5-4, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Εθνικής μας, που με ένα σερί 7-0, έφτασε στο 12-4, εξασφάλισε την ευρεία νίκη και έφτασε στο τελικό 15-6.
Τα 8λεπτα: 3-0, 5-3, 11-5, 16-5.
ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 5, Ζουζούνης 1, Καραντζάς 1, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος, Χατζής 1, Μότσιας 3, Πατσιλινάκος 1, Ράπτης, Σάρρος 2, Κρεμανταλάς 1, Πιμπλής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
