Η Εθνική προπόνηση με Παπαλουκά και Διαμαντίδη
Η Εθνική μας ομάδα δέχθηκε την επίσκεψη των Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι στηρίζουν ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά.
Με… αύρα μεταλλίων και επιτυχιών έγινε η σημερινή προπόνηση της ΕΘνικής στο ΣΕΦ κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με τους καθημερινά παρόντες, Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, επισκέφτηκαν την ομάδα και είπαν λίγα λόγια στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης. “Εχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Ελληνες”, επισήμανε οι δύο μεγάλοι άσοι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής, πριν ευχηθούν φυσικά τη… διαδοχή τους στους θριάμβους.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός του χθεσινού αγώνα με το Μαυροβούνιο και, όπως είπε από χθες ο κόουτς Σπανούλης, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (27/6) τελευταίο ματς του τουρνουά “Aegean Ακρόπολις” με αντίπαλο τις Μπαχάμες (20.00).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η «Μελοφωνία» στο Χορωδιακό Αντάμωμα Εξαμιλίων
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
