Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθωνιο Πάτρας

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ στηρίζει τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθωνιο Πάτρας

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι θυγατρική της Τράπεζας Eurobank και αποτελεί τον επενδυτικό της βραχίονα. Μέσω της διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων (οργανισμών συλλογικών επενδύσεων – ΟΣΕΚΑ) και θεσμικών χαρτοφυλακίων συμπληρώνει τις υπηρεσίες Wealth Management που προσφέρει η Τράπεζα στους πελάτες της. Επιπλέον, παρέχει επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

 

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (30.12.2022). Τα Αμοιβαία Κεφάλαια που διαχειρίζεται, διανέμονται και εκτός συνόρων, στο Λουξεμβούργο, στην Κύπρο και στη Βουλγαρία, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα επενδυτικών επιλογών. Αυτό δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να εξασφαλίζει πολλές και καλά σχεδιασμένες λύσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επενδυτές.

 

Επιπλέον, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ είναι η πρώτη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στην Ελλάδα που εντάχθηκε στην παγκόσμια πρωτοβουλία «PRI Initiative (Principles for Responsible Investment)» η οποία υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλέγματος ενεργειών για την προώθηση μιας υπεύθυνης επενδυτικής πολιτικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, διεθνώς.

 

Στο πλαίσιο αυτό, άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία και τη λειτουργία της Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. είναι και οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναλαμβάνει. Αναγνωρίζοντας ότι η κάθε Εταιρεία έχει ευθύνη προς την Κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, σχεδιάζονται στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση του οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ