Η Εύβοια ταρακουνήθηκε από διπλό σεισμό σε διάστημα τριών λεπτών
Διπλός σεισμός ταρακούνησε την Εύβοια σήμερα (23/6/2026) το βράδυ. Συγκεκριμένα, η πρώτη σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα, είχε επίκεντρο τα 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Προκοπίου.
Βορίζια: 124 κάλυκες, 13 όπλα και το «ένοχο» 9άρι που συνδέει τρεις υποθέσεις
Ακολούθως, ο δεύτερος σεισμός έγινε τρία λεπτά μετά και είχε μέγεθος 3,6 Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του στα 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Προκοπίου.
Δύο σεισμοί 3 και 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκαν με διαφορά τριών λεπτών το βράδυ της Τρίτης (23/6) την Εύβοια.
Βορίζια: 124 κάλυκες, 13 όπλα και το «ένοχο» 9άρι που συνδέει τρεις υποθέσεις
Η πρώτη σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα, είχε επίκεντρο τα 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Προκοπίου.
Ο δεύτερος σεισμός έγινε τρία λεπτά μετά και είχε μέγεθος 3,6 Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του στα 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Προκοπίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
