Η Φαίη Σκορδά απαντά για τον Σέρχιο Αραούχο: «Τι να πω; Τα είπα, συνηθισμένη είμαι»
Ένα tag που έκανε η Φαίη Σκορδά στον Σέρχιο Αραούχο σε φωτογραφία της από την Ιταλία, πυροδότησε μια έντονη φημολογία περί σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Ένα tag που έκανε η Φαίη Σκορδά στον Σέρχιο Αραούχο σε φωτογραφία της από την Ιταλία, πυροδότησε μια έντονη φημολογία περί σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Όταν η παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφία της από τη Ρώμη με αναφορά στον ποδοσφαιριστή, δημοσιεύματα άρχισαν να διερωτώνται εάν τρέχει κάτι ανάμεσα τους.
Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια… Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Τι να πω; Τα είπα. Συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και με χιούμορ το αντιμετωπίζω, αλλά όταν κάτι το ξεκαθαρίζεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, ούτε με ενοχλεί.
Αυτό έχει να κάνει με μία φίλη μου που είναι σχεδιάστρια μόδας και είχε μια συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή. Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, δεν είναι κάτι κακό, θα το επικοινωνούσα».
«Απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση. Κυρίως οι αθλητικογράφοι από ό,τι καταλαβαίνω», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
