Η Γαλήνη έχασε από την Ερμιονίδα
Η Γαλήνη έφτασε μια ανάσα από το «διπλό» στην Ερμιονίδα, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε και επιστρέφει στην Πάτρα χωρίς το ροζ φ.α.
Δεν τα κατάφερε η Γαλήνη στην Ερμιονίδα, καθώς έχασε από την ομώνυμη ομάδα με 71-64 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», δήλωσε ο προπονητής της Γαλήνης Κώστας Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά δυστυχώς στην επίθεση ήμασταν άστοχοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μέσα στο γήπεδο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας».
Διαιτητές: Δημουλάς-Βαγγάλης. Τα 10λεπτα: 21-14, 39-30 (ημ.), 58-47, 71-64.
ΓΑΛΗΝΗ (Κώστας Γιαννόπουλος): Βεργανελάκης 4, Κανελλάκης 3, Εφόπουλος 6 (2), Παπαβασιλόπουλος 11, Σπύρου 3 (1), Κουμανιώτης 6 (2), Καραγιάννης 2, Λαμπρόπουλος 6, Πίκιος 10 (2), Κάλλης 13 (2), Παπαθανασόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Η θερινή εκδήλωση του «Ανθρωπιστικού Συλλόγου» Ακράτας ΦΩΤΟ
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Μουσική βραδιά στα Τριπόταμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
