Η Γεωργία Ντάτσικα είναι μια «γροθιά» με τους συναδέλφους της

Η Γεωργία Ντάτσικα είναι μια «γροθιά» με τους συναδέλφους της

Είναι μία από αυτούς. Αφουγκράζεται τα προβλήματα τους, τις ανησυχίες τους και διακατέχεται από μια βαθιά ενσυναίσθηση για τη θέση τους.

Ως εκ τούτου, ήταν και είναι απολύτως αναμενόμενο η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των συναδέλφων της, αστυνομικών. Και όχι μόνο στα λόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε, εκτός άλλων, τα Αστυνομικά Τμήματα Καλαβρύτων και Κάτω Αχαίας, όπου συνομίλησε με συναδέλφους της, τόσο με χαμηλόβαθμους αστυνομικούς όσο και με αξιωματικούς, για υπηρεσιακά θέματα.

Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει, κατά την εκπλήρωση της αποστολής του, την οποία φέρει εις πέρας εκτελώντας το καθήκον του, υπό αντίξοες συνθήκες, με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στις επισκέψεις της η κυρία Γωργία Ντάτσικα έγινε δεκτή με θέρμη και εγκαρδιότητα από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι της ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις περιφερειακές εκλογές, με την ίδια να επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης, ως μία από αυτούς.

Η Γεωργία Ντάτσικα είναι μια «γροθιά» με τους συναδέλφους της Η Γεωργία Ντάτσικα είναι μια «γροθιά» με τους συναδέλφους της

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο νέα απορριμματοφόρα στον στόλο του Δήμου Αιγιαλείας
Αριστείδης Μαμασιούλας: Για μία Πάτρα φιλική χωρίς αποκλεισμούς - Το σπιράλ με σήκωσε από τον καναπέ
Κώστας Σβόλης: Ενα τεράστιο «ευχαριστώ» στην Πυροσβεστική μας – ΦΩΤΟ
Οι Πατρινοί έκαναν διακοπές, αλλά το κόστος δεν συμπιέζεται - Ανάσα... μέχρι νεωτέρας