Η γη της ελιάς: Πολλές ανατροπές μέσα στην εβδομάδα ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μάνος μαζί με τον Ισίδωρο και την Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θέλουν πάση θυσία να αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος της Μυρτάλης σε σχέση με τη διαθήκη του πατέρα της.

Η γη της ελιάς: Πολλές ανατροπές μέσα στην εβδομάδα ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του λέει ψέματα. Και ενώ ο Στάθης και η Αρετή γιορτάζουν την επέτειό τους, με την Ιουλία να βυθίζεται στη ζήλια και στις ενοχές, η απατημένη σύζυγος βρίσκει το… κραγιόν της ερωμένης στο αμάξι του άντρα της.

Ο Μάνος μαζί με τον Ισίδωρο και την Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θέλουν πάση θυσία να αποκατασταθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος της Μυρτάλης σε σχέση με τη διαθήκη του πατέρα της. Και οι τρεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και σκέφτονται ένα σχέδιο προκειμένου να λυθεί επιτέλους το φλέγον ζήτημα. Η Αντιγόνη, από την άλλη, φέρνει τη Μυρτάλη σε δύσκολη θέση όταν της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει Ποιος είναι… Γιατί δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο αγαπημένος της θείος…

Η γη της ελιάς: Η διπλή ζωή του Στάθη στο φως!
Στο μεταξύ, ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα ότι αυτός της έκλεψε τα χρήματα και εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Η Ευτυχία συνεχίζει να φέρεται αλλόκοτα στον Αποστόλη και αυτός γίνεται έξαλλος. Έτσι, της ζητά να χωρίσουν. Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλ ληψης. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα έναν περίεργο χάρτη. ΖΟ Λυκούργος δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη (Αντωνία Χαραλάμπους), η Οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε από τον άντρα της. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο και έτσι οι 90.000 ευρώ επιστρέφουν στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον. Σύντομα η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θα νάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια επιχείρηση δολοφόνων.

Γιορτινό κλίμα και… κουτσομπολιά
Έρχεται η μέρα των εγκαινίων στο καινούριο μαγαζί της Αρετής. Όλη η Αρεόπολη εύχεται τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη του και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας για τον χωρισμό της από τον άντρα της. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά για μια ακόμα φορά. Παράλληλα, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν εκείνοι την υπέρβαση και να παραχωρήσουν ένα ποσοστό στη Μυρτάλη, αλλά και οι δύο είναι αρνητικοί. Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει τη νέα της πραγματικότητα και δεν αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Η Αθηνά συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για τη μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και, προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί στη Μυρτάλη! Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα… Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Στάθη, που αντιλαμβάνεται ότι σιγά σιγά θα γίνει δύσκολο να κρύβει την παράνομη σχέση του με την Ιουλία. Ξέρει καλά πως ο γιος του δεν θα τον συγχωρήσει αν μάθει ότι απάτησε τη μητέρα του…

Προσεχώς «πόλεμος»
Η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικο γένειες, αφού οι «συμπεθέρες» δεν πρόκειται να δεχτούν αυτή τη σχέση. Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού. Ο Μάνος δίνει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη και του ανακοινώνει την απόλυσή του. η Στο μεταξύ, η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Η οργή τυφλώνει τη γυναίκα, η οποία μπαίνει στο γραφείο του νεκρού άντρα της, τα κάνει όλα άνω κάτω και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι την απατούσε. Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει, αυτή όμως του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Η Αναστασία συναντά τη Μυρτάλη και της χαρίζει ένα παλιό κειμήλιο της μητέρας της. Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι,

Ζήλια και ενοχές
Η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Γότη, που ως γνωστόν ξέρει όλα τα κουτσομπολιά της περιοχής, να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της. Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Αρετή βρίσκει το… κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του άντρα της και σοκάρεται. Εδώ και καιρό τον υποψιάζεται και, οργισμένη, του ζητά εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο και τρομάζει από τις φρικτές απειλές Που ακούει.

Λυκούργος Αντιγόνη «στριμώχνουν» Τον Ισίδωρο
Η Αντιγόνη αιφνιδιάζει τον Ισίδωρο όταν για μια ακόμα φορά του μιλά για τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Έτσι, τον φέρνει προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τον διασυρμό του σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν. Σύντομα ο Λυκούργος με την Αντιγόνη καταθέτουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει σε εξέταση DNA.

Μυρτάλη Ελένη διεκδικούν τον Στέφανο
Αν και η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τον Στέφανο, αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Και εκείνη βέβαια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Η καλή της φίλη η Μαρίνα μάλιστα τη συμβουλεύει να τον διεκδικήσει ξανά, πριν τον χάσει οριστικά… Η Αρετή, από την άλλη, σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο γιος της να γυρίσει στη Μυρτάλη. Και επειδή «εγκρίνει» την Ελένη, την προτρέπει να «πολιορκήσει» τον Στέφανο πιο επίμονα, να παλέψει για να τον κερδίσει. Στο μεταξύ, ο νεαρός συναντά τυχαία την πρώην του, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι «βαρύ». Σύντομα ο Στέφανος και η Μυρτάλη θα χρειαστεί να συναντηθούν, για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική. Αυτή τη φορά όμως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ