Η γνωστή «συνταγή» Μητσοτάκη στην Πάτρα

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη συμβολή Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου

Πάτρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην πόλη μας την προσεχή Πέμπτη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ομιλία στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στις 12 το μεσημέρι σε ένα μικρό πατάρι που θα στηθεί στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την οδό Γεροκωστοπούλου.

Οπως διευκρινίστηκε, μάλιστα, από τους ανθρώπους της τοπικής ΝΔ, η συγκεκριμένη επιλογή έγινε προκειμένου όλα όσα θα πει ο πρωθυπουργός «να ειπωθούν υπό σκιά, καθώς η αντίστοιχη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου με την Αγίου Νικολάου είναι πιο ανοικτό σημείο και την ώρα της ομιλίας θα υπάρχει αντηλιά, όπως συνέβη την προηγούμενη φορά».

Να σημειωθεί ότι της επίσκεψης στην Πάτρα, που σίγουρα θα περιλαμβάνει και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, θα προηγηθεί πρωθυπουργική στάση στο Αίγιο, με το πρόγραμμα να αναφέρει επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία της Δημ. ΤΟ στην οδό Μητροπόλεως στις 11π.μ. Οπως σχολίαζαν τα στελέχη της ΔΕΕΠ: «Αν προκύψει κάτι έξτρα στην περιοδεία Μητσοτάκη στην Αχαΐα θα ανακοινωθεί από Δευτέρα από τη ΝΔ».

ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΛΕΤΗ

Σε ό,τι αφορά τις αφίξεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών στα μέρη μας, αυτές θα συνεχιστούν αύριο με την έλευση της Ελεονώρας Μελέτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρεθεί στις 17:30 στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, εκεί όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη και στελέχη της ΔΕΕΠ.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop