Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στo exclusive πάρτι της Rabanne στο Παρίσι
Tη λίστα με τους εκλεκτούς καλεσμένους συμπλήρωσαν οι Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Ashley Graham και Tina Kunakey.
Στις 2 Οκτωβρίου την επικείμενη συνεργασία τους γιόρτασαν στην πόλη του Φωτός ο κορυφαίος οίκος Rabanne και η H&M με ένα λαμπερό πάρτι, όπου εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν στο θρυλικό νυχτερινό κλαμπ Silencio του Παρισιού.
Να θυμίσουμε πως ο οίκος Rabanne υπήρξε πρωτοπόρος στη γαλλική σκηνή της μόδας, από τότε που ο αξέχαστος ιδρυτής του Paco Rabanne παρουσίασε τη δεκαετία του 1960 τις καθοριστικές για την εποχή δημιουργίες του. Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που έδωσαν το «παρών» στo exclusive πάρτι στο Παρίσι βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας ως κεντρική ambassador τη νέα συλλογή του οίκου.
Η Ηλιάνα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα archive φόρεμα από τη νέα σειρά με πράσινες παγιέτες συνδυάζοντάς το άψογα με ασημί mules και φανταχτερά σκουλαρίκια.
Η εκδήλωση έδωσε μια πρώτη επισκόπηση της «σύμπραξης» των δύο οίκων, η οποία περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Η Αμερικανίδα σταρ, ηθοποιός και τραγουδίστρια Cher έκανε μια λαμπερή εμφάνιση ως special guest, ενώ τη λίστα με τους εκλεκτούς καλεσμένους συμπλήρωσαν οι Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Ashley Graham και Tina Kunakey.

Ο Damson Idris, η Irina Shayk, ο Julien Dossena, Creative Director of Paco Rabanne, η Elle Fanning και η Creative Director της Η&Μ, Ann-Sofie Johansson/Photo by Dave Benett

Ηλιάνα Παπαγεωργίου,Tamara Kalinic

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εκπροσωπώντας ως κεντρική ambassador τη νέα συλλογή του οίκου.

Το party look που λατρέψαμε
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Καλάβρυτα: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού»
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Λαμπρός εορτασμός της Παναγίας στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
