«Η Κόμισσα της Φάμπρικας» γέμισε με γέλιο το θέατρο της Κρήνης ΦΩΤΟ
Το κοινό γέμισε το θέατρο και απόλαυσε μια κωμωδία η οποία αποτυπώνει ανάγλυφα την ελληνική πραγματικότητα των διαφορετικών πολιτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων
Η… «πάλη των τάξεων», όπως αυτή μπορεί να οριστεί μέσα από μια ξεκαρδιστική κωμωδία, αναδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου στη σκηνή του θεάτρου της Κρήνης, όπου στο πλαίσιο της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας, η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρωγμή», παρουσίασε το έργο των Α. Γιαλαμά- Κ. Πρεντετέρη, «Η Κόμισσα της Φάμπρικας».
Το κοινό γέμισε το θέατρο και απόλαυσε μια κωμωδία η οποία αποτυπώνει ανάγλυφα την ελληνική πραγματικότητα των διαφορετικών πολιτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων, που γίνεται η αιτία για μια σειρά παρεξηγήσεων με κεντρικά πρόσωπα τρία πρώτα ξαδέλφια.

Το ίδιο όνομα, το ίδιο επώνυμο, η συγκατοίκηση και μία παραλίγο “σύλληψη”, σε συνδυασμό με τα αισθηματικά μπερδέματα, οδήγησαν σε απίστευτα μονοπάτια γέλιου.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Κατασκευή σκηνικών: Χρήστος Σαλαμούρας, Αφίσα: Ηermanos.

Με σειρά εμφάνισης έπαιξαν : Γωγώ Οικονόμου (Ντιάνα),Ολίνα Χαρώνη (Σοφία),Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος (Χρήστος-αστυφύλακας),Έφη Μυλωνά (Δήμητρα),Χρήστος Δελής (Χρήστος-διαρήκτης),Μαρία Σπηλιωτοπούλου (Στασούλα), Μαρία Βασιλείου (Χαρίκλεια),Κώστας Γιαννακόπουλος (Χρήστος-αριστερός),Δημήτρης Μπάντιος (Αρχιφύλακας), Θεοδώρα (Ρούλα) Γιαννοπούλου (Ουρανία), Ευδοκία Γρηγοράτου (Υπουργός).

Η αντιδήμαρχος Πολεοδομικού –. Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας,. Παραλίας και Βραχνεϊκων, Αναστασία Τογιοπούλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Την παράσταση προλόγισε το μέλος της επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας, Κώστας Τσουραμάνης.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας είναι δωρεάν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
