Η κούπα της πρωταθλήτριας ΝΕΠ στην «Πελοπόννησο» – Συγχαρητήρια από Θεόδωρο Λουλούδη

Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ επισκέφθηκε το Μέγαρο της «Πελοποννήσου» και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον εκδότη και υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρο Λουλούδη.

ΝΕΠ Η ΝΕΠ αναμνηστική φωτογραφία με τον εκδότη Θεόδωρο Λουλούδη στο Μέγαρο της «Πελοποννήσου»

Τις πύλες του Μεγάρου της «Πελοποννήσου» πέρασε σήμερα το πρωί η κούπα του πρωταθλητή της φετινής Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΝΕΠ δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον εκδότη του δημοσιογραφικού μας οργανισμού και υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας με τον συνδυασμό «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» Θεόδωρο Λουλούδη, ο οποίος αφενός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επιτυχία των πιτσιρικάδων του Μάκη Λυκούδη κι αφετέρου δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί την πορεία των «δελφινιών» και στη μεγάλη κατηγορία, στηρίζοντας την προσπάθεια, όντας και ο ίδιος άνθρωπος του αθλητισμού.

ΝΕΠΝΕΠ

Παρόντες από πλευράς ΝΕΠ ήταν ο πρόεδρος Μανώλης Τσουραμάνης, ο γενικός αρχηγός Θόδωρος Κανελλόπουλος, ο έφορος της ομάδας Νίκος Πολίτης, ο προπονητής Μάκης Λυκούδης και φυσικά οι «χρυσοί» παίκτες του συλλόγου. Ζητούμενο όλων είναι μέσα από τη συνεργασία, την οριοθέτηση στόχων και φυσικά τις αθλητικές διακρίσεις και τη διοργάνωση σπουδαίων αγώνων στην πόλη μας, να ενισχυθεί η προβολή και η εξωστρέφεια της περιοχής μας, κάτι που θα ανεβάσει αυτόματα επίπεδο για όλους μας. Αν, μάλιστα, όλο αυτό γίνει και με τα «δικά μας» παιδιά, η επιτυχία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και τα οφέλη πολλαπλά! Αλλωστε, όπως δήλωσε μετά τον θρίαμβο της ΝΕΠ και ο Μάκης Λυκούδης: «Δείξαμε δρόμους, χαράσσουμε δρόμους…»

ΝΕΠ   ΝΕΠ

Στη συνέχεια, οι Μανώλης Τσουραμάνης, Μάκης Λυκούδης και ο αρχηγός της ΝΕΠ Γιώργος Καρράς μπήκαν στο στούντιο του Peloponnisos FM 104,1 και παραχώρησαν συνέντευξη στον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλο και την εκπομπή του «Απόρρητη γραμμή», μιλώντας για τα μυστικά της επιτυχίας, τη συνύπαρξη με τον ΝΟΠ στην Α1 Εθνική και την επόμενη ημέρα του υγρού στίβου στην Πάτρα.

ΝΕΠ

Δείτε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής