Η Κρήτη θέλει την Εθνική, η Πάτρα;
Η Κρήτη θέλει την φιλοξενία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, η Πάτρα;
Η Κρήτη φιλοξενεί συχνά πυκνά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών. Τώρα πια θέλει να γίνει προσφέρει στην «επίσημη αγαπημένη» το σπίτι της για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.
Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου με επιστολές τους προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζήτησαν κι επισήμως να χρησιμοποιηθεί το κλειστό Δυο Αοράκια από την Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια που θα δώσει στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για τους αγώνες με τη Λευκορωσία στις 28 Νοεμβρίου 2021, την Τουρκία στις 25 Φεβρουαρίου 2022 και τη Μεγάλη Βρετανία στις 30 Ιουνίου 2022.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αυτών των αγώνων θα αρχίσει στις 25 Νοεμβρίου με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μεγάλη Βρετανία, πριν υποδεχτεί τη Λευκορωσία. Το δεύτερο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου περιλαμβάνει τα δύο ματς με την Τουρκία ενώ το τρίτο το εντός έδρας ματς με τη Μεγάλη Βρετανία και στις 3 Ιουλίου το ματς στη Λευκορωσία.
Η Κρήτη θέλει την Εθνική, η Πάτρα γιατί όχι κύριε Τσαγκρώνη;
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
