Η «λεγεώνα» του Έλον Μασκ: Το σχέδιο του δισεκατομμυριούχου για… πολλαπλασιασμό πριν την Αποκάλυψη
Ακόμα ένα παιδί για τον Έλον Μασκ, ο οποίος, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal, φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει τη δική του «λεγεώνα» απογόνων. Το σχέδιό του; Να φέρει στον κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά πριν… έρθει το τέλος.

Μία νέα διάσταση δίνει στη δημόσια ζωή του Έλον Μασκ δημοσίευμα της Wall Street Journal, αποκαλύπτοντας πως ο μεγιστάνας της Tesla και του X (πρώην Twitter), έχει θέσει σε εφαρμογή ένα προσωπικό σχέδιο… αναπαραγωγής σε μαζική κλίμακα, το οποίο στηρίζει τόσο με την επιρροή του όσο και με αμύθητα ποσά.
Η αφορμή; Η γέννηση του 13ου παιδιού του με την 26χρονη influencer Άσλεϊ Σεντ Κλερ, με την οποία ήρθε σε επαφή μέσα από social media, αφότου εκείνη είχε εκφράσει τον θαυμασμό της τόσο για τον ίδιο όσο και για τις απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως αποκαλύπτεται, ο Μασκ προσέφερε στη Σεντ Κλερ 15 εκατομμύρια δολάρια με αντάλλαγμα την εχεμύθεια. Ωστόσο, η συμφωνία φέρεται να ναυάγησε, με τη Σεντ Κλερ να αποκαλύπτει λεπτομέρειες της σχέσης τους δημοσίως. Ο Μασκ αμφισβήτησε αρχικά την πατρότητα, αλλά τελικά τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι είναι ο πατέρας ενός ακόμα παιδιού – του Ρώμυλου.
Η αποκάλυψη αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τη WSJ, ο δισεκατομμυριούχος φέρεται να έχει εμμονή με την αύξηση του πληθυσμού και ιδιαίτερα με την προσωπική του συνεισφορά σε αυτόν. Με «εργαλείο» τη δημοφιλία του στην πλατφόρμα X, φέρεται να εντοπίζει γυναίκες με «κατάλληλη ιδεολογία», στις οποίες προσφέρει οικονομικά κίνητρα ώστε να γίνουν μητέρες των παιδιών του.
Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε επίσημα ότι έχει 14 παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η μουσικός Grimes. Ωστόσο, πηγές της WSJ σημειώνουν ότι ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος.
Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται να αποκαλεί τα παιδιά του «λεγεώνα» – ένας όρος που αντλεί από τη στρατιωτική ορολογία της αρχαίας Ρώμης, δείχνοντας πώς βλέπει τον εαυτό του: ως δημιουργό μιας νέας γενιάς, μιας «στρατιάς» με αποστολή πριν από την «Αποκάλυψη» που –σύμφωνα με τις εμμονές του– πλησιάζει.
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Οβελίας για όλα τα βαλάντια αλλά με υποτονική κίνηση
Θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Πώς είδε η Ελλάδα την αντίδραση της Τουρκίας
Καιρός Πάσχα: Αδειάζουν οι πόλεις για τις γιορτές – Ο καιρός των επόμενων ημέρων
Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε μαθητές χτύπησαν 12χρονο επειδή κατήγγειλε πως του έκαναν bullying
Πότε θα πληρωθούν τελικά οι συντάξεις – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Τροχαίο στην Εγνατία: Τη Μεγάλη Παρασκευή η απολογία του 38χρονου οδηγού
Πάτρα: Με αλλαγές το εορταστικό ωράριο καταστημάτων σήμερα Μεγάλη Πέμπτη
Πάτρα: Τροχαίο με το «καλημέρα» στη μίνι περιμετρική – Από θαύμα χωρίς τραυματισμούς
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News