Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου στον ΠΑΟΚ
Η Μπιτσάκου θα βρει στη Θεσσαλονίκη τον αδερφό της Χρήστο Μπιτσάκο που παίζει στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν ρεπορτάζ της «Πελοποννήσου» η οποία έχει γράψει εδώ και καιρό ότι η Μαργαρίτα Μπιτσακου θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΠΑΟΚ ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με την πατρινή πολίστρια.
Η ανακοίνωση για την Μπιτσάκου: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027. Γεννημένη στις 19/07/2002, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 173cm.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Γιατί το HP OmniBook 3 ίσως είναι καλύτερη αγορά από το MacBook Neo
AISFF5 | «Φωτίζοντας τον διάλογο» στο Αίγιο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Διέρρευσε το νέο Sony Xperia και σαν να μην άλλαξε τίποτα
Η Χορωδία «Φίλοι της Βυζαντινής μουσικής – Φίλιππος Οικονόμου» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
