Η Μέρτενς έβαλε τέλος στο όνειρο της Γραμματικοπούλου
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είπε «αντίο» στο καλύτερο τουρνουά της μέχρι καριέρας της
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αποχαιρέτησε με μάχη το κυρίως ταμπλό του US Open, γνωρίζοντας την straight sets ήττα από την Βελγίδα, Νο16 τενίστρια στον κόσμο, Ελίζ Μέρτενς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είπε «αντίο» στο καλύτερο τουρνουά της μέχρι καριέρας της, μετά από 82 λεπτά αγώνα, με ήττα 6-2, 6-2.
Μετά από δέκα ημέρες παρουσίας στη Νέα Υόρκη, η Βαλεντίνη ολοκλήρωσε την τρομερή πορεία της στο Grand Slam των ΗΠΑ, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον της.
Μέτρησε την πρώτη πρόκρισή της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam, κερδίζοντας τρία συνεχόμενα ματς στα προκριματικά, ενώ πανηγύρισε και την παρθενική της νίκη στο main draw Major θεσμού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
