Η Μύκονος 87-77 τον Πανιώνιο με Τσάμη, Διαμαντάκο!
Στο πιο δυνατό ζευγάρι των play-offs της Β’ Εθνικής μπάσκετ η Μύκονος επικράτησε 87-77 του Πανιωνίου κάνοντας το 1-0 στις νίκες.
Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Άγγελος Τσάμης με θητεία σε Απόλλωνα, Προμηθέα και ο Γιώργος Διαμαντάκος, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα.
Από τον Πανιώνιο ξεχώρισε ο πρώην άσος του Απόλλωνα, του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βεργίνης.
Πλέον η σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες μεταφέρεται στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον χρειαστεί και 3ο παιχνίδι, θα γίνει όπως και το 2ο στη Ν. Σμύρνη.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μύκονος-Πανιώνιος 87-77 (1-0)
Πρωτέας Βούλας-Μίλων 60-71 (0-1)
Δόξα Λευκάδας -Γέφυρα 71-65 (1-0)
Εσπερος Λαμίας -Μακεδονικός 100-67 (1-0)
Η άνοδος κρίνεται στις δύο νίκες, οι δεύτεροι αγώνες και στα τέσσερα ζευγάρια θα γίνουν το Σάββατο 29/4 και όπου χρειαστεί τρίτος, στις 6/5. Γηπεδούχοι στα δεύτερα και τρίτα παιχνίδια θα είναι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
