Η Νάπολι ανεβάζει “στροφές” για την Πορτογαλία

Νάπολι

Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα beach soccer της Νάπολι Πατρών η οποία ανεβάζει καθημερινά «στροφές» για την φετινή της παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα euro winner cup που θα γίνει σε λίγες μέρες στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας.
Η πατρινή ομάδα με «όχημα» τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στο πρόσφατο 5ο τουρνουά «Σπύρος Αβράμης» έδειξε ότι μπορεί να αισιοδοξεί και θα διεκδικήσει κάτι καλό στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ενίσχυση με τα αδέλφια από την Αραβία, τους Αχμεντ και Αλιντ Μπεσίρ έχει δυναμώσει αισθητά τη Νάπολι η οποία μαζί με τον Ισπανό τεχνικό Σιμον Λαμιγκέιρο δείχνει δυναμική.

Πάντως η Νάπολι έχει δύσκολο έργο στην Πορτογαλία, καθώς έχει κληρωθεί σε όμιλο με πολύ ισχυρές ομάδες όπως είναι η Ιταλική Νάπολι, η Τουρκική Ερσις και η Ελβετική BSC Αβανα, όμως θα προσπαθήσει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι παίκτες της Νάπολι ψάχνουν για κάποιο δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει αντίπαλο.
Με βάση τον προγραμματισμό, η αποστολή της Νάπολι θα αναχωρεί για την Πορτογαλία, την Παρασκευή 7 Ιουνίου.
Θυμίζουμε οτι οι ευρωπαϊκές μάχες της Νάπολι είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος για την πατρινή ομάδα και το δεύτερο είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach Soccer που θα γίνει τον Ιούλιο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία.