Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά την Μαρία Παπαδημάτου
Τι αναφέρεται σε συλλυπητήριο μήνυμα
Με την αναγγελία θανάτου της Μαρίας Παπαδημάτου, από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση.
Με αισθήματα θλίψης η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά σήμερα την Μαρία Παπαδημάτου, η οποία έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών.
Μια σπουδαία γυναίκα αφιερωμένη στην οικογένεια της και στην ανατροφή των παιδιών της, υπήρξε από τα αρχαιότερα μέλη της οργάνωσης και του Τμήματος Γυναικών, ενώ με τον αείμνηστο σύζυγό της Παναγιώτη δημιούργησαν μια λαμπρή οικογένεια αποκτώντας τρία παιδιά.
Τον πρώην Βουλευτή-Μαιευτήρα και από τα ιδρυτικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ Νίκο Παπαδημάτο, τον εργοδηγό της Δ.Ε.Η και πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλη Παπαδημάτο καθώς και την αείμνηστη Έλλη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.
Ήταν σεμνή, δημιουργική και αθόρυβη με την έγνοια της διαρκώς για την οικογένεια της και τον συνάνθρωπο.
Ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π, οι Τομεάρχες και οι εθελοντές εκφράζουν στα παιδιά της Νίκο και Μιχάλη καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Apple AirTags: Τα υπέρ και τα κατά που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε
Η «Νέα Αριστερά» για τα κορίτσια του Πόλο από τη ΝΕΠ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
BMW: Αντιδράσεις για τη διαφήμιση Spider-Man στις οθόνες των οχημάτων
Σαββατοκύριακο μουσικό στην Ακράτα ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε μπανάνα κάθε μέρα για μία εβδομάδα
Πανσέληνος στους Ιχθύς: Η σεληνιακή έκλειψη της 28ης Αυγούστου!
