Η ΝΕΠ έχασε στο Περιστέρι, δέχθηκε γκολ στο τέλος
Την ήττα με σκορ 10-9 γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ από το Περιστέρι, δεχόμενη γκολ από την Κολιτσοπούλου στα τελευταία 13΄΄.
Κρίμα κι άδικο για τη ΝΕΠ! Τα «δελφίνια» δέχθηκαν γκολ στα 13΄΄ από το τέλος (σκόρερ η Κολιτσοπούλου), με αποτέλεσμα να επιστρέψουν από το Περιστέρι με ήττα από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 10-9, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Διαιτητές: Βόσικας-Κόκκινος. Τα 8λεπτα: 1-2, 5-2, 1-3, 3-2. Τα γκολ του Περιστερίου πέτυχαν οι Κολιτσοπούλου 4, Κωνσταντοπούλου 1, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά 3.
ΝΕΠ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ. Τσιμάρα 1, Μαρία Μπαλάτσα, Μ. Πετάση 1, Κουρέτα 4, Μοίραλη, Ναυσικά Μπαλάτσα, Δήμητρα Κοντάκου, Παρασκευοπούλου, Ανδρ. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ 3.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας στην μουσική εκδήλωση των Άνω Συχαινών ΦΩΤΟ
Η Κίνα βάζει αυστηρά όρια στις «σχέσεις» παιδιών με AI companions
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
Θάλασσα xωρίς Ιθάκη και η Οδύσσεια του Τεύκρου στις «Γραμμές Τέχνης»
Νέο Android malware με AI που κλέβει PIN και κωδικούς και δεν φεύγει με unistall
