Η ΝΕΠ σάρωσε την ΠΕΚΕΒ με… Σαμουράι Νισιγιάμα – Φωτογραφίες

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ανέβασε στροφές στο β΄ ημίχρονο κι έφτασε σε μια άνετη νίκη επί της ΠΕΚΕΒ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Η ΝΕΠ σάρωσε την ΠΕΚΕΒ με... Σαμουράι Νισιγιάμα - Φωτογραφίες Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ κατά την παρουσίαση του αγώνα

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ ανέβασε στροφές στη γ΄ περίοδο κι έφτασε σε μια άνετη νίκη επί της ΠΕΚΕΒ με σκορ 17-10 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.
Η Φούκα Νισιγιάμα έκανε καταπληκτικό παιχνίδι στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», πετυχαίνοντας 6 τέρματα, συμπαρασύροντας και τις άλλες συμπαίκτριές της, ενώ η τερματοφύλακας Αγγελική Γιαννακέα ήταν ο γνωστός «κέρβερος» κάτω από τα γκολπόστ.
Το α΄ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τη ΝΕΠ να προηγείται με 7-5, όμως τα «δελφίνια» με σερί 8-1 στο β΄ ημίχρονο, ξέφυγαν με 15-6 και «κλείδωσαν» στην ουσία τη δεύτερη φετινή τους νίκη.

Η ΝΕΠ σάρωσε την ΠΕΚΕΒ με... Σαμουράι Νισιγιάμα - Φωτογραφίες Η ΝΕΠ σάρωσε την ΠΕΚΕΒ με... Σαμουράι Νισιγιάμα - Φωτογραφίες
Πλέον, ακολουθεί ο δεύτερος συνεχόμενος «τελικός», το Σάββατο (19.00) με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας, με τις παίκτριες του Γιώργου Τσόκα να θέλουν μια ακόμη επιτυχία.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης-Χατζηγούλας. Τα 8λεπτα: 4-2, 3-3, 7-1, 3-4. Τα γκολ της ΠΕΚΕΒ: Κολιτσοπούλου 4, Κολοβού 1, Μπενέκου 2, Ράντονιτς 2, Πετεινάτου 1.
ΝΕΠ: Γιαννακέα, Κεπενού 1, Κοτζάμπαση, Νισιγιάμα 6, Τσιμάρα 1, Σιτάρα 1, Κοσσέρη, Μιχαλάτου, Ειρ. Τσίγκα 2, Δ. Κοντάκου, Αγγελοπούλου, Λυκοθανάση 3, Ανδρ. Κοντάκου, Κακαϊδή 2, Ελ. Τσίγκα 1.

Δείτε το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από το κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο