Η Ολυμπιάδα διπλό «χτύπημα» με Φερτάκη και Μπρουκς
Ο κουβανός θα μείνει για 2η σερί σεζόν στην Πάτρα
Προχωρά ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας στην εποχή του Νίκου Ρουμελιώτη, καθώς η ομάδα το Σαββατοκύιακο προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Μετά τον Κάβουρα και τον Πετρίδη, οι «πορτοκαλί» ανακοίνωσαν την παραμονή του πασαδόρου Σωτήρη Φερτάκη και του Κουβανού ακραίου Κάρλος Μπρουκς , όπου αμφότεροι πέρσι ήταν βασικά «εργαλεία» της ομάδας.
H ανακοίνωση για τον Μπρουκς, ανέφερε: «Η Ολυμπιάδα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Μπρουκς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κουβανός ακραίος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της με την αγωνιστική του ποιότητα, το πάθος και την εμπειρία του.
Η παραμονή του ενισχύει ακόμη περισσότερο το «πορτοκαλί» ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, όπου οι στόχοι παραμένουν υψηλοί”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Ανάδρομος Κρόνος στον Κριό: Ποια γενέθλια περνούν crash test?
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Στην κορυφή η Εθνική Πόλο – Σκουμπάκης: «Ήταν ένας τρελός τελικός, το αξίζαμε»
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
Έλληνας πνευμονολόγος στο επίκεντρο διεθνούς έρευνας για την ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση
