Η Ολυμπιάδα διπλό «χτύπημα» με Φερτάκη και Μπρουκς
Ο κουβανός θα μείνει για 2η σερί σεζόν στην Πάτρα

Προχωρά ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας στην εποχή του Νίκου Ρουμελιώτη, καθώς η ομάδα το Σαββατοκύιακο προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Μετά τον Κάβουρα και τον Πετρίδη, οι «πορτοκαλί» ανακοίνωσαν την παραμονή του πασαδόρου Σωτήρη Φερτάκη και του Κουβανού ακραίου Κάρλος Μπρουκς , όπου αμφότεροι πέρσι ήταν βασικά «εργαλεία» της ομάδας.
H ανακοίνωση για τον Μπρουκς, ανέφερε: «Η Ολυμπιάδα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Μπρουκς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κουβανός ακραίος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της με την αγωνιστική του ποιότητα, το πάθος και την εμπειρία του.
Η παραμονή του ενισχύει ακόμη περισσότερο το «πορτοκαλί» ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, όπου οι στόχοι παραμένουν υψηλοί”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News