Η Ολυμπιάδα παίρνει Ντούλε, ψάχνει δύο ψηλούς
Η Ολυμπιάδα του Νίκου Βουρνά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το επιθετικό «πολυβόλο» Γιάννη Ντούλε, ενώ την ίδια ώρα είναι σε αναζήτηση δύο ακόμη ψηλών.
Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό τοπίο στην Ολυμπιάδα. Η ομάδα του Νίκου Βουρνά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Ντούλε, ενώ την ίδια ώρα είναι σε αναζήτηση δύο τουλάχιστον ψηλών, καθώς αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Μίλτος Καποτάς.
Παράλληλα, ο Διονύσης Πολυδωρόπουλος είναι ελεύθερος, ενώ αντίθετα στους «πορτοκαλί» συνεχίζουν οι Λεβεντόπουλος, Γιωτόπουλος, Γιαλελής, Γιαννακόπουλος, Αντζουλάτος και Παναγής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Νίκος Ορφανός: Πολλές φορές ένιωθα ότι δεν «κουμπώνω» με τους γονείς μου
Πώς καθαρίζεις τα κορδόνια των παπουτσιών
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
