Η Ουάσινγκτον δεν έχει δώσει στο Ισραήλ ακριβή προθεσμία για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
Ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι πολλοί στόχοι ασφαλείας για το Ισραήλ παραμένουν στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν δώσει στο Ισραήλ μια ακριβή προθεσμία για να τερματιστεί η ευρεία στρατιωτική επιχείρηση κατά της Χαμάς στη Γάζα και εάν ο πόλεμος τελείωνε τώρα, η ισλαμιστική οργάνωση θα εξακολουθούσε να συνιστά απειλή, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Φάινερ.
Σε ομιλία του στο Φόρουμ για την Ασφάλεια του Άσπεν, ο Φάινερ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι πολλοί στόχοι ασφαλείας για το Ισραήλ παραμένουν στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
