Η Παναχαϊκή 9 κρούσματα, αναβάλλεται το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό
Οι 7 ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του επιτελείου της ομάδας
Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε 9 κρούσματα! Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται το αρχικά προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Βέβαια απομένει η αναβολή να επικυρωθεί από την ΕΠΟ, αλλά αυτό είναι πλέον διαδικαστική υπόθεση.
Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής έχει ως εξής:
«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενημερώνει ότι στον καθιερωμένο έλεγχο για την πανδημία COVID-19 προέκυψαν έπειτα από τους εργαστηριακούς ελέγχους 7 κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και 2 σε μέλη του τεχνικού επιτελείου.
Ήδη έχουν αποσταλεί τα αποτελέσματα των τεστ στη διοργανώτρια αρχή και φυσικά σαν ομάδα από δω και πέρα θα κάνουμε ότι χρειάζεται έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.
Τα μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικά έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε καραντίνα. Ευχόμαστε περαστικά στους ποδοσφαιριστές μας και τα μέλη του επιτελείου μας που έχουν νοσήσει και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» από την ομάδα «Σημείο Μηδέν» στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
