Η Παναχαϊκή ευχαριστεί επιχειρήσεις για τη στήριξη

«Η διοίκηση σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει τη φετινή περίοδο, με ιδιαίτερη χαρά έχει δεχτεί τη στήριξη αρκετών επιχειρήσεων από την Πάτρα και όχι μόνο που έμπρακτα βρίσκονται στο πλευρό της»

Η Παναχαϊκή ευχαριστεί επιχειρήσεις για τη στήριξη

Με ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τη φετινή της προσπάθεια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει τη φετινή περίοδο, με ιδιαίτερη χαρά έχει δεχτεί τη στήριξη αρκετών επιχειρήσεων από την Πάτρα και όχι μόνο που έμπρακτα βρίσκονται στο πλευρό της.

Με αφορμή κάποιες συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις η κάθε μία στον κλάδο της η διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την Α & Π Γιαννάκης ΑΕ Εισαγωγές Εξαγωγές

Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών για την προμήθεια φρούτων στους ποδοσφαιριστές μας, το ξενοδοχείο Βυζαντινό για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, την εταιρεία εμφιαλώσεως Ζαγόρι που στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά την Παναχαϊκή, καθώς επίσης και τον κ. Γιάννη Πούλιο που δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη στήριξη και τη συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι το παράδειγμα τους θα ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ