Η Παναχαϊκή μόνο με 43 φιλάθλους στον τελικό των τελικών!
Τελικός των τελικών στη σειρά των ημιτελικών των play-offs της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ με την Αγία Παρασκευή είναι το παιχνίδι που θα παίξει σήμερα στις 19.00 η Παναχαϊκή στο Κοντόπευκο.
Η σειρά είναι στο 2-2, η Παναχαϊκή ισοφάρισε το 0-2 της κανονικής περιόδου και θέλει να κάνει το 3-2 και την ολική ανατροπή! Εφόσον τα καταφέρει θα προκριθεί στους τελικούς, εκεί που περιμένει η Νήαρ Ήστ και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Αυτό το παιχνίδι θέλει να το δει πολύς κόσμος και ειδικά από την Πάτρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί να κάνουν το ταξίδι στην Αθήνα για να συμπαρασταθούν στους «κοκκινόμαυρους». Όμως όπως γνωστοποιήθηκε επειδή η χωρητικότητα στο κλειστό γυμναστήριο στο Κοντόπευκο είναι μόλις 130 θέσεων, η Παναχαϊκή μπορεί να δηλώσει μόλις 43 άτομα, που θα μπορέσουν να εισέλθουν για να την ενισχύσουν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η νέα γενιά ανοίγει την Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας
Η Microsoft παραδέχεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο Word και καταργεί λειτουργία
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Το Ωδείο Αιγίου καλωσορίζει την Μάρθα Κυριακοπούλου
Η πρώτη οδοντόβουρτσα της Dyson ήρθε από το μέλλον με τιμή από το διάστημα
