Η Παναχαϊκή νέο τεστ με ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ
Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβληματάκια με τραυματισμούς, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους «κοκκινόμαυρους» από τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο.
Με φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Παναχαϊκή. Το φιλικό θα γίνει την Κυριακή (7μ.μ.) και απομένει να δούμε αν ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Νίκος Ζίζηλας θα έχει στη διάθεσή του και κάποιους παίκτες που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα προβλήματα με μικροτραυματισμούς, όπως π.χ. οι Κούτρας, Βουρνάς και Νικολάου.
«Εχουμε κάποια θεματάκια με ενοχλήσεις, αλλά και κάποια πιασίματα παικτών, όμως όλα αυτά είναι στο πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους καθημερινά μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης», δήλωσε ο Ν. Ζίζηλας και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή και επιμονή».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
ΑΣΕΠ Προκήρυξη 1/2026 Υπουργείου Τουρισμού: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για 21 θέσεις εκπαιδευτικών
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
